An inspiring collection of fresh, easy to prepare, and healthy recipes collected from throughout Vietnam
Arranged by region, this engaging cookbook weaves personal stories and national history with a culinary appreciation of the markets, traditions, and food of daily life in Vietnam. More than 80 delicious and authentic recipes are included, ranging from Coconut Prawns to Chicken and Lotus Seed Broth. Featuring stunning food photography as well as images of the Vietnamese countryside and people, this is a gorgeous reference that is perfect for the home cook and armchair traveler alike. Measurements are metric.
Xem thêmThông tin chi tiết
Tác giả | Tracey Lister , Andreas Pohl |
---|---|
Nhà xuất bản | Hardie Grant Books |
Nhà phát hành | Hardie Grant Books-nxb |
Giá bìa | 125.000 vnđ |
Khối lượng | 998.00 gam |
Ngôn Ngữ | Tiếng Việt |
Kích thước | 21.1 x 25.4 x 2.3 cm |
Ngày phát hành | 02/08/2019 |
Số trang | 272 |
Nhận xét từ bạn đọc
Đăng nhập để gửi nhận xét của Bạn
Bạn chưa có tài khoản? Đăng ký
GỬI NHẬN XÉT CỦA BẠN
- Đánh giá của bạn về sản phẩm này:
- Tiêu đề của nhận xét